top of page
Search

Rudens kursas online

Updated: Aug 28


Spalio pilnačiai apšvietus dangų leidžiamės į sakralią 4 savaičių vidinę kelionę, kurios žemėlapį diktuoja senųjų civilizacijų palikimas, o kelią rodo tūkstantmetė moterų išmintis.


Stebėdama savo kelią, taip pat daugybės ilgamečių klienčių patirtį, palengva priėjau išvados, kad be psichologinio ir emocinio lygmens, kuriame mes įsisąmoniname savo jausmus,  prisiimame atsakomybę už savo poreikius, gydome vaikystės traumas, išmokstame brėžti sveikas ribas, egzistuoja dar ir dvasinis savivertės lygmuo, prie kurio gijimo gali prisidėti tik stiprūs moters dvasiniai vaidmenys – Deivė Motina, galingi deivių archetipai, istoriniai faktai apie kuniges, žynes, nušvitusias moteris bei kitas aukšto dvasinio rango moteris, kurių būta ne tik ikipatriarchalinėse visuomenėse, bet ir ankstyvaisiais krikščionybės amžiais.


DVASINĖS SAVIVERTĖS PAJAUTIMAS MAITINA VISUS KITUS MOTERS GYVENIMO ASPEKTUS: jos grožį ir gyvybingumą, savirealizaciją ir materialinę gerovę, jos socialinę ir dvasinę lyderystę.

Kiekviena iš keturių grupinių sesijų ne tik suteiks naujų saviugdos įrankių ir praplės horizontą daug gilesniu savęs matymu - per praktikas mes atrakinsime savyje prigimtinės moteriškos gyvybinės kūrybinės energijos resursus, kurie tarnaus mus įgalinančiai kasdienybei kurti.


Kurso gairės

#1sesija: KŪNO SAKRALUMAS

 

Tai įvadinė sesija į kursą, kurioje per praktikas į savo kūną ir kūniškąjį gyvenimo patyrimą pažvelgsime senosios išminties akimis – kūnas nėra nei klaida, nei iliuzija, nei antraeilis dalykas dvasiniame gyvenime, o sakralus įrankis Žemės grožiui ir dieviškumui patirti.

 

Įkvėpimo šiai sesijai semsimės iš senosios MALTOS istorijos. Moters kūno formos šventyklos, pastatytos prieš daugiau nei 5 tūkstantmečius yra pačios seniausios Europoje, ir visu tūkstantmečiu lenkia net Egipto piramides. KŪNO ŠVENTUMO SAMPRATA salos protėviams buvo religinio gyvenimo pagrindas, o moters kūnas buvo laikomas Didžiosios Motinos kūno pratęsimu.

 

Sesijoje be praktikų ir archeomitologinių žinių gilinsimės, kaip veikia sąmonė už dualumo ribų, ir tyrinėsime kitas senosios maltietės gyvenimo pilnatvės paslaptis.

 


#2sesija: GAUSA IR MATERIALINĖ GEROVĖ

 

Antrojoje sesijoje tyrinėsime senąją Rojaus Žemėje koncepciją. Į materialinę gerovę, gausą ir klestėjimą žvelgsime ne kaip į trukdį dvasiniame kelyje, o kaip dievišką sąjungininką. Praktikomis atkursime ryšį su gausos ir išsipildymo energija savo gyvenime.

 

Senasis EGIPTAS taps šios sesijos įkvėpimo šaltiniu. Istorikai teigia, kad ši didinga civilizacija tūkstantmečius klestėjo dėl visapusiško moterų indėlio. Šalies GAUSA IR MATERIALINĖ GEROVĖ buvo žinoma visame senajame pasaulyje, o faktai byloja, kad moterys buvo didžiulių turtų valdytojos.

 

Sesijoje be praktikų ir archeomitologinių žinių aptarsime, kaip veikia sakrali ugnies stichija (Saulės dievo Ra šalyje ji yra vyraujanti), ir tyrinėsime kitas senosios egiptietės savirealizacijos ir gausos paslaptis.

 

 

#3sesija: ŠVELNIOJI LYDERYSTĖ IR SAVIREALIZACIJA

 

Trečiojoje sesijoje tyrinėsime senojo pasaulio moterų lyderystės patirtį – karalienės, šventikės, žynės, gydūnės ir senolės veikė kaip sakralios bendruomeninio gyvenimo ašys, priimdavo svarbiausius socialinius ir dvasinius sprendimus, vadovavosi pagarbos gamtai ir gyvybei principu, ir dėl šio archetipinio palikimo gali mus pamokyti drąsos veikti, kalbėti ir kurti iš giliausio širdies švelnumo.

 

Įkvėpimo šiai sesijai mums suteiks senoji KRETOS išmintis. Viso charizmatiškojo graikų dievų panteono šaknys glūdi Kretoje. ŠVELNIOJI LYDERYSTĖ garsino šią šalį ir vedė ją į kultūrinį, kūrybinį ir dvasinį klestėjimą.

 

Sesijos metu be archeomitologinių žinių per graikų deivių panteono prizmę tyrinėsime moters archetipinio vientisumo ir vidinių konfliktų temą, o per praktikas atrakinsime sakralaus malonumo resursus, kurie mus mokys senosios kretietės lyderystės ir savirealizacijos meno. 

 

 

#4sesija: DVASINĖ MOTERS GALIA

 

Ketvirtojoje sesijoje apjungsime kurso metu įgytas patirtis į vieną bendrą dvasinės moters galios sampratą ir tyrinėsime įvairias dvasinės saviraiškos formas.

 

Įkvėpimo mums suteiks palaiminimų sklidina NEPALO žemė. Dvasinė moters galia čia garbinama tūkstantmečius, nušvitusių moterų olos, didžių mokytojų moterų mokymai, budistinių ir induistinių deivių šventyklos gyvos iki šiol, ir traukia piligrimus iš viso pasaulio. DVASINĖ MOTERS IŠMINTIS nuo seno garsina šį kraštą.

 

Sesijoje tyrinėsime šiandien gyvus moters archetipus induizmo ir budizmo tradicijose, bei pasinersime į patyrimą dvasinės moters galios, vadinamos Shakti vardu, kuri buvo garbinama dar iki šių dviejų religijų. Sesiją užbaigsime kūno praktikomis atrasdamos vertę tų archetipinių resursų, kuriuos kursui pasibaigus galėsime taikyti savo kasdienybėje.



Jei

 

 mokaisi meilės sau ir savęs priėmimo;

 tyrinėji savo moteriškos prigimties galias;

 nori skirti prasmingo ir kokybiško laiko sau;

 stiprini intuiciją ir jausminį ryšį su savimi;

 ieškai kolektyvinių savęs įgalinimo resursų;

 nori pažvelgti į žmonijos kultūrinę ir religinę patirtį gerokai giliau;

 suvoki, kad ne informacija, o praktikos yra raktas į pilnatvę;

 tave traukia archetipų, dvasinio protėvių palikimo temos;

 ilgiesi šiltos bendrystės orams vis labiau vėstant...

 

Tuomet šis naujas Mylinčios saviugdos online kursas, grįstas dvasinių ekspedicijų po pasaulį DIDŽIOSIOS DEIVĖS PĖDOMIS patirtimis, yra skirtas kaip tik Tau.

Raminta Lapinskaitė, saviugdos mentorė, egzistencinio koučingo specialistė, intuicijos trenerė. Ekspertiškumą šioje srityje ugdau nuo 2014 m. Išleidau dvi skaitytojų pamiltas knygas „MEILĖ SAU“ (2018) ir „PALAIMINTOS MOTERYS“ (2020), šiuo metu rašau trečiąją.


Esu gydančios moterų bendrystės puoselėtoja, vizionierė, mylinčios saviugdos projektų iniciatorė, tęstinių mokymų programų autorė. Tyrinėju kultūrines, socialines ir istorines sužeistos moterų savivertės priežastis, mokausi į procesą orientuotos psichoteraijos (DDI), kad įgytas žinias ir patirtį galėčiau prtaikyti #mylinčios_saviugdos veikloje.


2023-ais m. ilgametės moterų dvasinės savivertės resursų paieškos paskatino mane sukurti ekspedicijų po pasaulį ciklą DIDŽIOSIOS DEIVĖS PĖDOMIS. Naujasis rudens kursas apims visą šių piligriminių ekspedicijų patirtį, kuria taip aistringai šiame gyvenimo etape kvėpuoja mano siela. Senoji Malta, Egiptas, Kreta ir Nepalas yra sklidini moterų galios archetipų, kurių dėka galime įkrauti savo gyvenimą gilia energija, suteikiančią drąsos, gilaus savęs priėmimo, savo vietos po saule pajautimo.


Visoms senosioms kultūroms, kurias kaip įkvėpimo šaltinį parinkau šiam kursusi, buvo būdinga orientacija į:

  • Gyvenimo kokybę, ne kiekybę,

  • Moterį kaip sakralų gyvybės šaltinį,

  • Gamtą ir harmoniją su Visatos dėsniais.

  • Intuiciją, kūrybą, dvasingumą.


Būtent šios vertybės ir maitins mus kurso metu, spalio ir lapkričio naktyse atsiveriančiame gylyje.


Informacija norinčioms prisijungti:

MOKYMŲ METODAI:


Archeomitologinės žinios / Vizualizacijos / Darbas su archetipais / Dvasinė archeologija / Intuityvus rašymas / Judesio ir somatinės praktikos / Egzistencinis koučingas / Darbas su sakralia seksualine energija / Savistaba / Grupinis moterų palaikymas / Senųjų etninių tradicijų pažininmas / Sakraliniai Visatos ritmai


♛ ONLINE susitikimai vyks ketvirtadienio vakarais, 18:00 - 20:00 val. Lietuvos laiku. Video sesijoje pateiksiu teorinių žinių, atliksime savižvalgos užduotis, bendrausime, išsigryninsime gaires vidiniam savarankiškam darbui namuose, turėsime vizualizacijos praktikų.


SVARBU: KURSO PASKAITŲ ĮRAŠAI BUS PASIEKIAMI DAR 3 MĖNESIUS PO KURSO PABAIGOS.


♛ MATOMĖS video LIVE formatu:

  1. Spalio 17 d.

  2. Spalio 24 d.

  3. Spalio 31 d.

  4. Lapkričio 7 d.



♛ INVESTICIJA Į SAVE:


124 EUR mokant už visą 4 savaičių online kursą bankiniu pavedimu.


Pirmoms 20-čiai užsiregistravusių ir sumokėjusių dalyvių - 104 EUR.


Renginio dieną kursas kainuos 148 EUR.


(Esant poreikiui, galite mokėti ir daimis!)


♛ REGISTRACIJA <<PILDYTI ANKETĄ>>







97 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page